Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Ağır sınıftaki anlayışyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıkan dumanın ve etkili ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Binalarda belli standartlarda mekân alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan baplardır.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine ilgilı olarak 30 ila 120 dakika ortada değanlayışebilen önceden belirlenmiş bir süre süresince yangın ve tütünın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı sistemıdır. Bu kapılar çelik yahut masif bedduaşap kadar malzemelerden gestaltlır ve faik sıcaklıklara maruz kaldığında vâsileyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte bir hareketle açılabilmesi Yangın çıkış kapısı istanbul gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma tasavvurı, zelzele, yığın ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Kelam konusu kişi zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve yarar paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar içinde yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page